jueves, 11 de noviembre de 2010

CONTINUEM...

Després d’uns dies d’investigació i recerca d’informació sobre Banyoles, hem acabat elaborant els continguts de les pestanyes: Com és?, Com ha canviat?, De què viu? i Futurs possibles.
En primer lloc, cal dir que a la pestanya de com és? Hem inclòs informació referent a la situació, la població, la cultura, el clima, el medi físic, la flora i la fauna. Per completar la informació hem afegit diverses imatges i alguns gràfics de poblament.
En segon lloc, vàrem elaborar la secció de què viu? a partir de la cerca crítica de diverses fonts d’informació. En aquest apartat, hem inclòs la principal activitat econòmica de la zona, però també hem afegit informació sobre el turisme i sobre l’evolució històrica de l’economia del municipi.
Seguidament, vàrem construir l’apartat com ha canviat? on s’explica la història de Banyoles des de la seva formació fins a l’actualitat. A més, hem afegit diverses fonts d’informació històriques (per exemple, la troballa de la mandíbula, el poble neolític...) que corroboren algunes especulacions sobre l’evolució del municipi.
També hem elaborat la pestanya futurs possibles a partir de la nostra visió sobre el municipi a l’actualitat. A més, hem inclòs informació que hem extret de diverses entrevistes realitzades a alguns habitants del municipi.
Per acabar, hem afegit una secció nova: aprèn-ne més! en la qual s’inclouen curiositats sobre el municipi, tals com la llegenda, els insectes prehistòrics que habiten a l’estany... El motiu d’afegit aquest apartat és perquè considerem necessari introduir altres informacions d’interès sobre Banyoles.
Finalment, també vàrem afegir un nou gadget sobre imatges característiques del municipi. També volem destacar la possibilitat de modificar alguns continguts dels diversos apartats en cas que trobéssim noves informacions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario